duminică, 26 octombrie 2008

Conversatii

Am avut o iubita care avea 2 facultati absolvite, master, doctorat, tot felul de burse si cursuri prin Germania. Am zis ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap pentru ca o sa am cu cine conversa in pauzele de sex. Vorbea exclusiv despre ceea ce se intampla la servici si era o superstitioasa cum nu am vazut nici la bunica - credea in farmece, descantece, pisici, gandaci, vise etc. Acestea erau singurele subiecte care se puteau discuta cu ea.

6 comentarii:

Anonim spunea...

uite ! mie spre exemplu imi trece prin cap (asa ...spontan) o idee nastrusnica . este posibil ca iubita sa te fi protejat ? dezordonat spus - nu a dorit sa te suprasolicite intelectual avand in vedere si exercitiul fizic la care te-a supus :))


aaa... esti sigur ca nu a mimat ceva in timpul sexului ? :))) femeile au bunul obicei de a nu minimaliza superioritatea masculina :))))

Anonim spunea...

ce ma fac daca observatia mea a fost prea lipsita de diplomatie ?
auuuci :)) n`am vrut chiar asa :D

Ioan Castil Valeda spunea...

Emma, a fost doar o gluma cu pauzele de sex. Eu ma refeream la discutiile din orice moment.

Cred ca nu avea de ce sa se planga despre partidele noastre de sex atata timp cat am locuit impreuna vreun an si jumatate pana am decis eu sa ne despartim din motive, da, de CONVERSATIE !!!

AngelWings spunea...

...aveati totusi destule in comun daca ati stat un an jumatate impreuna...:))

Anonim spunea...

Ioan Castil , ma faci sa nu rezist ispitei cand vorbesti despre secs`ul pe care il oferi atat de generos ... "pe tableta" :roll:

ai grija :mrgreen: ca mai vin si apoi sa te vad cum te descurci :))))

Ioan Castil Valeda spunea...

@ angel ->
In primul rand niciunul dintre noi nu aveam prejudecati in materie de sex. Si atat ... :(

Multa sanatate ! Iti tin pumnii ! :)

@ emma ->
Placerea e de partea mea ! :))))))