joi, 13 noiembrie 2008

Ziua a Saptea

2.1. Aşa s-au făcut cerul şi pământul şi toată oştirea lor.
2.2. Şi a sfârşit Dumnezeu în ziua a şasea lucrarea Sa, pe care a făcut-o; iar în ziua a şaptea S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut.
2.3. Şi a binecuvântat Dumnezeu ziua a şaptea şi a sfinţit-o, pentru că într-însa S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut şi le-a pus în rânduială.
2.4. Iată obârşia cerului şi a pământului de la facerea lor, din ziua când Domnul Dumnezeu a făcut cerul şi pământul.
2.5. Pe câmp nu se afla nici un copăcel, iar iarba de pe el nu începuse a odrăsli, pentru că Domnul Dumnezeu nu trimisese încă ploaie pe pământ şi nu era nimeni ca să lucreze pământul.
2.6. Ci numai abur ieşea din pământ şi umezea toată faţa pământului.
2.7. Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"2.3. Şi a binecuvântat Dumnezeu ziua a şaptea şi a sfinţit-o, pentru că într-însa S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a făcut şi le-a pus în rânduială."

avand in vedere acestea. se poate face o adaugire. ...S-a odihnit de toate lucrurile Sale, pe care le-a facut si a lasat cu grai divin ca si poporul sa se odihneasca si sa nu mai dea cu bormasina in fiecare duminica la ora 8!!!

Ioan Castil Valeda spunea...

Mie-mi spui ! :))))))))